Енергоспоживання продуктів Tefal в основному пов’язане із їх повсякденним використанням. У середньому щонайменше 70% вуглецевого сліду продуктів Tefal пов’язано з їх повсякденним використанням. Цей показник зростає до 98% для деяких продуктів, таких як чайники. Тому, щоб зменшити вплив нашої продукції на навколишнє середовище, важливо працювати над підвищенням її енергоефективності.
Таким чином, будь-яке поліпшення, навіть невелике, значно зменшує вплив на довкілля. Наші продукти з екологічним дизайном повинні знижувати споживання енергії щонайменше на 10% порівняно з еталонним продуктом у цій категорії.
Наші дослідницькі та конструкторські групи розробляють оригінальні рішення, що дозволяють зменшити енергоспоживання нашої продукції за рахунок її оптимізації без втрати якості результатів.
Енергоефективність також можна досягти вдома, під час щоденного використання наших продуктів. Наприклад, якщо закрити каструлю кришкою, вода закипить швидше, а отже, буде потрібно менше енергії. Щоб отримати більше інформації, ознайомтеся з деякими екологічними порадами, які разом допоможуть зменшити наш вплив на навколишнє середовище.