На робочій поверхні, де є достатньо місця, подалі від легкозаймистих предметів (фіранки, кошик для сміття, електрична розетка, тощо) і тільки під доглядом.
Практично будь-якого, що продається в магазинах. Слід пам'ятати, що сухий хліб смажиться швидше, ніж свіжий. Заморожений хліб смажиться більш повільно. За допомогою термостату можна відрегулювати рівень підсмажування за смаком. Якщо скибка хліба застрягає у приладі, витягніть вилку з розетки й дайте приладу охолонути. Далі ви можете витягнути скибку без жодного ризику обпектися.
Різниця у рівні вологості різних типів хлібу може вплинути на час та ступінь підсмажування хлібу. Дещо сухий хліб слід смажити на найнижчій позиції. Найсвіжіший або цільнозерновий хліб підсмажується на більш високій позиції. Хліб із нерівною поверхнею, такий як англійські булочки, може потребувати більш високого положення підсмажування.
Так, для хліба, що містить насіння. Ні, для хліба, що містить фрукти. Підсмажування такого хліба призведе до погіршення смаку, крім того, фрукти можуть згоріти до попелу, що пов'язано з ризиком пошкодження матеріалу.
Так. Завдяки функції автоматичного центрування, яка є в усіх наших тостерах, і поглибленому й розширеному відсіку в усіх наших нових моделях ви можете легко смажити в тостері булочки, рогалики, тонкі й товсті скибки без побоювання, що вони пригорять до нагрівального елемента.
Це можливо тільки в тому разі, якщо прилад має відповідну функцію. Зверніть увагу, що підігрівати можна одночасно не більше 2 або 3 булочок, інакше виникає ризик надмірної концентрації тепла.
Сухий хліб смажиться швидше, ніж свіжий. Заморожений хліб смажиться більш повільно. Ви можете відрегулювати ступень підсмажування за допомогою регулятора підрум'янювання.
Перед очищенням, обслуговуванням або складанням на зберігання треба вимкнути тостер з мережі й дати йому охолонути. Для очищення тостера й шнура живлення зовні користуйтеся м'якою серветкою або злегка вологою губкою з мийним засобом, потім просушіть. Щоб очистити лоток для крихт, зніміть його й протріть вологою серветкою. Не мийте його в посудомийній машині. Доглядаючи за тостером, ніколи не користуйтеся агресивними чистячими засобами, металевими предметами або абразивними мочалками. А також ніколи не торкайтеся нагрівального елемента.
Важіль фіксується притиснутим донизу тільки тоді, коли тостер ввімкнений у електромережу. Якщо проблема залишається, вимкніть тостер, переверніть його над мийкою й злегка потрусіть, щоб прибрати великі крихти, що можуть блокувати механізм важеля. Якщо це не допомагає вирішити проблему, віднесіть тостер до сертифікованого сервісного центру.
Дотримуйтеся інструкцій, наведених у посібнику користувача, щодо ввімкнення приладу, а потім підключіть інший прилад до мережевої розетки, щоб переконатися, що вона працює. Якщо прилад усе одно не працює, не намагайтеся розібрати або відремонтувати прилад власноруч, замість цього зверніться в авторизований сервісний центр.
Звичайний хліб, нарізаний квадратиками. Пам'ятайте, що несвіжий хліб обсмажується скоріше, ніж свіжий. Заморожений хліб смажиться довше залежно від моделі. Ваш тостер має кнопку для смаження замороженого хліба.
Вимкніть прилад і дайте йому охолонути. Від'єднайте прилад від електромережі перш ніж намагатися витягнути хліб. Після цього можна дістати скибку, що застрягла, без ризику торкнутися гарячого елемента. Пам'ятайте, що залишати тостер без догляду під час його роботи небезпечно.