Інструкція і часті питання (FAQ) про EASY FRY CLASSIQUE EY201815

Здорове рішення для хрусткої смаженої їжі щодня

Мультипіч Easy Fry — це здорове рішення для щоденного приготування хрустких смажених продуктів з мінімумом олії або взагалі без неї. Об'єм XL (4,2 л) дозволяє приготувати до 6 порцій смачних страв, що ідеально підходить для родини або компанії друзів. Мультипіч може не тільки смажити, але й готувати на грилі, запікати та випікати всі ваші улюблені рецепти в найкоротші терміни!

Довідка : EY201815

Інструкції з експлуатації
Поширені запитання
За допомогою ActiFry і дозувальної ложки з олією можна приготувати легку й хрустку картоплю фрі. За смаком можна додати ще 1 ложку олії, щоб зробити страву ще витонченішою!
Двічі промийте порізану картоплю в мисці з водою для видалення надлишків крохмалю. Перед приготуванням дуже важливо ретельно висушити картоплю за допомогою паперових рушників і насухо витерти її серветками. При приготуванні замороженої картоплі фрі рослинну олію не додають, оскільки картопля вже містить олію, надлишок якої викличе водянистість. При використанні функції 2 в 1 (чаша + решітка) після того, як страва на решітці досягне повної готовності, продовжите приготування картоплі ще протягом 2-5 хвилин після зняття решітки, це дозволить зробити картоплю ще більш хрусткою.
Олія не додається, оскільки картопля вже містить олію.
При приготуванні замороженої картоплі фрі рослинна олія не додається, оскільки картопля вже містить олію.
Існує цілий ряд причин:
• Використання невідповідного сорту картоплі.
• Недостатньо ретельно промита і висушена картопля з великим вмістом крохмалю.
• Занадто товсто порізана картоплю. Шматочки повинні бути нарізані тонше.
• Використання недостатньої кількості рослинної олії. Необхідно збільшити кількість використовуваної олії.
• Засмічення фільтра. Необхідно прочистити фільтр.
Від розміру шматків залежить, наскільки картопля буде хрусткою або м'якою.
Чим тонше нарізана картопля, тим більш вона хрустка, більш товсто нарізана картопля буде м'якішою всередині.
При виборі часу приготування і форми нарізаних шматків слід керуватися особистими уподобаннями: тонкі шматки: 8 х 8 мм / стандартні шматки: 10 х 10 мм / товсті шматки: 13 х 13 мм.
Для отримання оптимального результату промийте очищену і нарізану картоплю у великій кількості води доти, поки вода не стане прозорою.
Це дозволить видалити максимальну кількість крохмалю, щоб картопля не злипалась.
Потім скористайтеся паперовими рушниками і ретельно висушіть картоплю.
Для приготування потрібно використовувати повністю суху картоплю.
Можете використовувати різноманітні олії за власним бажанням!
Стандартні олії: оливкова, рапсова*, з виноградних кісточок, кукурудзяна, арахісова, соняшникова, соєва*
Ароматизовані олії: ароматичні трави, чилі, часник, лимон...
Особливі олії: з лісового горіха*, кунжутна*, сафлорова*, мигдальна*, авокадова*, арганова*...
Не рекомендуємо використовувати олію з волоських горіхів, тому що після приготування вона дає згірклий смак.
(* олія, призначена для кулінарії відповідно до даних виробника).
Не перевищуйте максимальну кількість і час роботи, зазначені в таблиці рецептів, інакше ви не отримаєте очікуваний результат і можете пошкодити пристрій.
Картопля фрі або інша їжа нарізана нерівномірно. Для ідеального приготування продукти слід нарізати шматками однакового розміру.
Витягування кошика під час готування не становить небезпеки, але не рекомендується.
Це знизить температуру всередині приладу, а для «розумних» рецептів може порушити налаштування приготування, призначені для досягнення оптимального результату.
Рекомендується використовувати тільки рідину для миття посуду.
Протріть прилад вологою неабразивною губкою з рідиною для миття посуду. Не використовуйте агресивні чистильні засоби, металеві мочалки або абразивні губки. Не використовуйте спеціальні металеві чистильні засоби. Забороняється занурювати прилад у воду або вмикати його під водою.

Важливо. Аксесуари, зокрема висувні лотки, не можна класти в посудомийну машину.
Якщо ви вважаєте, що двигун пристрою несправний, віддайте пристрій на перевірку до авторизованого сервісного центру.
Можливо, ви солили страву під час приготування. Не соліть страву до завершення приготування, щоб не подряпати чашу ActiFry.
Щоб моделі з деко зберегли свої характеристики якомога довше, не використовуйте з ними металеве приладдя.
Дотримуйтеся інструкцій, наведених у посібнику користувача, щодо ввімкнення приладу, а потім підключіть інший прилад до мережевої розетки, щоб переконатися, що вона працює. Якщо прилад усе одно не працює, не намагайтеся розібрати або відремонтувати прилад власноруч, замість цього зверніться в авторизований сервісний центр.
Не використовуйте прилад. Щоб уникнути небезпеки, треба замінити шнур в авторизованому сервісному центрі.
Може бути кілька причин:
• Пристрій неправильно підключено.
• Ви ще не натиснули кнопку живлення або натиснули неправильно. Спробуйте натиснути її ще раз впевнено.
• Ви натиснули кнопку живлення, але пристрій все одно не працює. Переконайтеся, що кришку надійно зачинено.
• Двигуни працюють, але пристрій не нагрівається. Віддайте пристрій на перевірку до авторизованого сервісного центру.
Робоча температура аерофритюрниці Actifry до кінця приготування їжі досягає приблизно 180 °C (160 °C при розігріві їжі).
Так, цей багатофункціональний прилад може використовуватися для приготування різних продуктів.
Прилад передбачений для приготування численних страв від закусок до десертів.
Ви можете готувати хрустку картоплю фрі, ніжну курку і навіть фруктовий пиріг.
Зберігайте картоплю в доброму погребі або в холодильнику (при температурі 6–8 °С), щоб на неї не потрапляло сонячне проміння.
Ваш прилад містить цінні матеріали, що можна видобути або використати ще раз. Залиште його на міському пункті збирання відходів.
Якщо вам здається, що якихось частин бракує, зателефонуйте до центру обслуговування покупців, і ми допоможемо вам знайти прийнятне рішення.
Будь ласка, перейдіть до розділу "Аксесуари" веб-сайту, щоб легко знайти те, що вам потрібно для вашого продукту.
Знайдіть більш детальну інформацію в розділі «гарантії» цього веб-сайту.
Аксесуари