Щоб уникнути розбризкувань, занурьте міксер наполовину в страву, потім натисніть кнопку запуску. Наприкінці приготування спочатку зупиніть прилад, перш ніж вийняти його зі страви.
Не використовуйте ручний міксер у сковороді на плиті або для подрібнення горіхів (мигдаль, фундук та ін.), Сирого м'яса * або кубиків льоду * і не запускайте його в порожньому контейнері. * для моделей зі змінними насадками, зазначені вище типи експлуатації можливі (див. інструкції до вашого ручного міксера).
Перша швидкість дуже корисна, коли ви починаєте щось змішувати, тому що це повільна швидкість, яка дозволяє уникнути розбризкувань. Поступово збільште швидкість в залежності від приготування вашої страви.
Дотримуйтеся інструкцій, наведених у посібнику користувача, щодо ввімкнення приладу, а потім підключіть інший прилад до мережевої розетки, щоб переконатися, що вона працює. Якщо прилад усе одно не працює, не намагайтеся розібрати або відремонтувати прилад власноруч, замість цього зверніться в авторизований сервісний центр.
Надзвичайно важливо використовувати спеціальні аксесуари для майонезу, які постачаються разом із приладом (блендер для майонезу + чашу) і використовувати правильну кількість інгредієнтів, особливо гірчиці. Якщо ви не використовуєте гірчицю, потрібно додати замість неї яйце (2 яйця замість 1). Кількість олії має бути між позначками мінімального й максимального рівнів. Доливайте олію повільно, постійно перемішуючи. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури, щоб майонез не скипівся.