Помічник, без якого не обійтись під час приготування м'ясних страв. Перемелюйте без жодних турбот навіть жорстке м'ясо та готуйте сосиски, фрикадельки, котлети, голубці та багато інших страв із легкістю завдяки цій компактній та зручній м'ясорубці.
Так, але ви повинні дотримуватися інструкції користувача, щоб дізнатися, як правильно розібрати м'ясорубку і які її компоненти можна мити в посудомийній машині.
• Чистьте м'ясорубку вологою ганчіркою. • Головку м'ясорубки, перфоровану пластину, лезо та аксесуари можна мити мильним розчином. Не мийте їх у посудомийній машині. • Змастіть перфоровану пластину та лезо кулінарною олією, щоб вони залишалися змащеними.
• М'ясо необхідно нарізати шматочками розміром приблизно 2 см. • Переконайтеся, що в шматочках м'яса немає кісток, хрящів або нервів. • Перевірте стан зносу перфорованої пластини та леза. • Переконайтеся, що лезо встановлено на гвинті в правильному напрямку.
Дотримуйтеся інструкцій, наведених у посібнику користувача, щодо ввімкнення приладу, а потім підключіть інший прилад до мережевої розетки, щоб переконатися, що вона працює. Якщо прилад усе одно не працює, не намагайтеся розібрати або відремонтувати прилад власноруч, замість цього зверніться в авторизований сервісний центр.