Щоб уникнути розбризкувань, занурьте міксер наполовину в страву, потім натисніть кнопку запуску. Наприкінці приготування спочатку зупиніть прилад, перш ніж вийняти його зі страви.
Не використовуйте ручний міксер у сковороді на плиті або для подрібнення горіхів (мигдаль, фундук та ін.), Сирого м'яса * або кубиків льоду * і не запускайте його в порожньому контейнері. * для моделей зі змінними насадками, зазначені вище типи експлуатації можливі (див. інструкції до вашого ручного міксера).
Перша швидкість дуже корисна, коли ви починаєте щось змішувати, тому що це повільна швидкість, яка дозволяє уникнути розбризкувань. Поступово збільште швидкість в залежності від приготування вашої страви.
Дотримуйтеся інструкцій, наведених у посібнику користувача, щодо ввімкнення приладу, а потім підключіть інший прилад до мережевої розетки, щоб переконатися, що вона працює. Якщо прилад усе одно не працює, не намагайтеся розібрати або відремонтувати прилад власноруч, замість цього зверніться в авторизований сервісний центр.