Переробка – справа кожного.
Але щоб вона була ефективною, потрібно дотримуватися всього лише трьох умов:
Можливість переробки
Продукти, розроблені так, щоб їх було легше переробляти
Центри сортування та перероблювання
Таким чином, наприкінці терміну служби матеріали нашої продукції підходять для повторного використання у центрах перероблювання
Хороші звички у споживачів
Не забудьте віддати свої продукти в правильний центрпереробки
Наш асортимент екологічно розроблених продуктів був створений для того, щоб при потраплянні до сортувального центру, якомога більше деталей було можливо переробити.
Ми вибираємо матеріали, які підлягають переробці в сучасних пунктах. Наші екологічні продукти потенційно підлягають переробці принаймні на 50%, а в середньому понад 80% (у відсотках від кінцевої маси продукту).
Розробляючи нашу продукцію, ми дбаємо про те, щоб якомога більше деталей можна було розібрати в кінці терміну їх служби, щоб мати можливість відновити різні матеріали.
Для дрібної побутової техніки знайдіть найближчі до вас центри збору та сортування!
Що стосується неелектричного кухонного приладдя, ми щорічно організовуємо ініціативи з переробки.
Крім того, ви можете залишити їх у найближчому центрі збору та сортування.
Починаючи з 2012 року Tefal зібрав понад 1,2 мільйона використаних каструль і сковорідок,
а це 400 тонн алюмінію, для повторного використання у виробництві нових продуктів.